در مرحله پیش گشایش/فلوله ، قزوین ، قاسم ، حفاری و آکنتور در صدر تقاضا قرار دارند.
کدال/آمار تولید و فروش آذر ماه و تجمعی سال 94 ایران خودرو منتشر شد.
در گروه قندی اکثر نماد ها در محدوده فیمتی منفی داد و ستد می شوند.
کدال/وبصادر:این شرکت در دوره 6 ماهه منتهی به شهریور94، 73 ریال سود ساخته که این مقدار نسبت دوره مشابه ، در سال گذشته تغییری نکرده است.
در نمادهای وسینا ، ثاژن ، فولاد ، شپارس ، خمحرکه ، ثمسکن حقوقی بیش 50 درصد فروش را انجام داده است.
در گروه حمل و نقل ، تمام نمادها با افزایش قیمت همراه روبرو هستند.در این گروه حفارس بیش از 500هزار صف خرید دارد.
شنیدهها/دسبحا: در گروه دارویی سبحان، از راهاندازی 2خط تولید جدید حکایت دارد. قرار است این 2خط تولید تا پایان سال ٩۵ به بهرهبرداری برسد.
شنیدهها/شکلر:شرکت نیروکلر براساس تصمیم هیات مدیره در نظر دارد افزایش سرمایه 50درصدی خود را به زودی عملیاتی کند.
در گروه لیزینگ ، ولساپا بیشترین افزایش قیمت را تا این لحظه داشته است.شنیده ها حکایت از این دارد که شرکت لیزینگ رایان سایپا به عنوان مجری طرح جایگزینی خودروهای فرسوده برگزیده شده است.
افزایش قیمت در گروه قندی. قصفها مثبت شد.
کدال/ولبهمن:آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت بهمن لیزینگ با موضوع تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه منتشر شد.